Connect with us

A magyarok tényleg földönkívüli lények?

Érdekesség

A magyarok tényleg földönkívüli lények?

“Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a Földön: az emberek és a magyarok.” – írja Isaac Asimov, híres scifi író.

Forrás: Paranormal.hu

Sokan azt vallják, hogy a magyar népet földönkívüli civilizáció teremtette. Nobel-díjas tudósok és írók is hittek/hisznek ebben a teóriában. A negyvenes években Enrico Fermi Nobel-díjas fizikus magyar kollégájával, Szilárd Leóval vesézte a témát, aki viccesen így beszélt róla: “a földönkívüliek itt vannak közöttünk, csak magyaroknak mondják magukat.”

XIX. század elején Sir John Bowring angol nyelvész a nyelvünk eredetét kutatta, de sikertelenül, mert nagyon nehéznek találta. “Aki megpróbálja megfejteni ezt a nyelvet, az isteni titkot boncolgat.” – mondta akkor a nyelvész. A magyar nyelv szilárd szerkezete már akkor kialakult, amikor más nyelvek többsége még nem is létezett.

Népszerű az az összeesküvés-elmélet, miszerint tízezer évvel ezelőtt idegenlények jöttek a Földre, akiket szíriusziaknak neveztek. A Szíriusz a Nagy Kutya csillagkép legfényesebb csillaga. Mikor lejöttek hozzánk, néhány kiválasztottnak átadták azt a tudást, amit ma a civilizáció alapjaiként ismerünk. A palóc mitológia alapján a Csendes-óceán Ataisz szigetén éltek őseink, Góg fehér hun és Magóg fekete hun törzsei, az Égi atyák ott ereszkedtek le hozzánk. Az idegenek adták át nekik a gyógyítás és az auralátás képességét, amivel megtanulták az energiagyógyítást és a gyógynövények használatát az orvoslásban.

Grespik László ügyvéd, aki 2016 decemberében elhunyt azt nyilatkozta, hogy génjeink igazolják földönkívüli létünket. 1999-es tanulmányában így erről: “Az emberi faj DNS-ének adott hosszegységén két-három csavarodás van, míg a magyaroknak (és a japánoknak, akikkel távoli rokonok vagyunk) kilenc, ami megegyező a Szíriusz a Földre jövő fény megcsavarodási számával. Ebből is származik a magyar elem, lélek, szellem kivételes volta, kozmikus származása, a magyarok kiválasztottsága”.

Ide kattintva megtudhat 10+1 felettébb gyanús jelet arról, hogy tényleg földönkívüliek vagyunk-e?!

 

Forrás: Borsonline.hu

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

comments

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
1 Comment

1 Comment

  1. Róbert

    július 4, 2017 at 3:49 de.

    Csak azt vegyük számba!Hány Magyar feltaláló ès menny szavadalom ami Magyarokhoz köthető! Èbregy Magyar!!!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

To Top

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…