Connect with us

Vélemény: PIXA az ösztönös zseni

Érdekesség

Vélemény: PIXA az ösztönös zseni

Vélemény: PIXA az ösztönös zseni

A székesfehérvári DJ, producer, dalszerző, MC reneszánszát éli napjainkban, igen ő PIXA, az afteres, a bugyuta mosolyú fenegyerek, aki bármelyik előadóval közreműküdve képes slágert gyártani. A hangsúly a bármelyiken van, hiszen az állítás még ByeAlexre is igaz, vele is. 

De mi különbözteti meg a zsenit a mezei hakni-kullancstól? A válasz egyszerű!

Léteznek előadók, illetve producerek, akik a saját korlátaik közé szorulva, médiahátszelüknek köszönhető szalmalángnyi ismertségük, befolyásuk okán kapaszkodnak rá az aktuálisan futó előadókra. Itt most nem neveznénk meg senkit. Kozsót sem, ByeAlexet sem.

És van Pixa, aki karrierje kezdete óta az előadók saját stílusához igazodva, az előadók identitását megőrízve “pixásítja” fel a produkciót úgy, hogy azoknak mindig sikerül a slágerlisták élére kerülni műfaji megkötés nélkül.

Lehet szó mulatósról Kis Grófóval, tini bálványokról SP, vagy éppen Hiro személyében, valódi raperról, mint Snoop Dogg, vagy baby-hip-hop előadóról, mint Fluor Tomi.

PIXA a zenei karrierjén kívül komplett mém-birodalmat is épített, sőt AFTERES cuccait az itthon egyik legfelkapottabb divatmárka is forgalmazza.

Ja, és ebben a pillanatban is a felkapott listán tanyázik.

Comments

comments

Szólj hozzá!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

To Top

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…