Connect with us

Őrület!Ezeket a szextippeket ajánlották a 40-es években!

Erotika

Őrület!Ezeket a szextippeket ajánlották a 40-es években!

Őrület!Ezeket a szextippeket ajánlották a 40-es években!

Még jó, hogy a világ változik körülöttünk, mert a régi időkben sok alapvető szexuális dolog tabunak számított. Az akkori szakirodalom többek között nem ajánlotta sem a meztelenkedést, sem az orális szexet. De vannak még ettől durvább tiltások is!

Egy 1945-ös könyvben, a What Men Don’t Like About Women -ben (Amit a férfiak nem szeretnek a nőkben) azt tanácsolták, hogy a nők sohase irányítson a szexben, mert azzal megbánthatják a férfit. Az erősebbik nemnek kell meghagyni a domináns a szerepet, mert ők a teremtés koronái.

Az 1913-as What A Young Woman Ought To Know (Amit egy fiatal nőnek tudnia kellene) könyv nem ajánlja, hogy a nők erotikus tartalmú regényeket olvassanak, mert felizgulhatnak tőle, esetlegesen önkielégítéshez folyamodnának, ami az iromány szerint nem feltétlenül jó.

Aunt Epp’s Guide for Life: Miscellaneous Musings of a Victorian Lady című szakkönyv undorító dolognak tartotta az orális szexet és a furcsa szexpózokat.

Az Everything You Always Wanted to Know About Sex (But Were Afraid to Ask) – Minden, amit mindig is tudni szerettél volna a szexről (de nem merted megkérdezni) című 1969-es könyv megemlíti a homoszexuálisok együttlétét is. Azt tartották, hogy mivel a férfiak természetesen úton nem nedvesednek be ott hátul, szükséges növényi olaj, zsír, tojásfehérje vagy esetleg uborka, hogy jobban csússzon az ánusz.

Az Ann Landers Talks to Teen-Agers About Sex (Ann Landers tinilányoknak beszél a szexről) 1963-as iromány. Ebben azt tanácsolták, hogy végezzen a nő minél több padlósúrolást, mert azt fogyaszt, ráadásul a szextől is elveszi a kedvet, ami még jobb.

Volt olyan tanács is, amelyben elengedhetetlennek tartották a csábító rózsaszín csipke bugyit, mert az igazán vágygerjesztő hatású.

Az 1984-ben íródott Sex Tips For Husbands and Wives (Szextippek férjeknek és feleségeknek) könyv Ruth Smythers lelkészfeleség tollából származik, aki szerint a szexben ne meztelenkedjen egymás előtt a férfi és a nő. Maradjanak inkább ruhában, mert illetlenség a pőreség.

Igaz a legutolsó szextipp már nem a 40-es évek találmánya, hanem a 60-as éveké, de ez sem javít a helyzeten. A tanács szerint, ha az óramutató járásával megegyezően köröz a férfi a nő köldöke körül, attól a csajok őrülten felizgulnak.

Igazán meghökkentőek ezek a tanácsok a mai, szexuálisan túlfűtött társadalmunkban, így örülhetünk, hogy nem a 40-es években születtünk.

Forrás: Nlcafé

Kiemelt kép: Glamour

Leave your vote

-3 points
Upvote Downvote

Total votes: 5

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 20.000000%

Downvotes: 4

Downvotes percentage: 80.000000%

Comments

comments

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Szólj hozzá!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

To Top

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…