Connect with us

Hip-Hop: A Blood Brothers nyári slágere a netezők kedvencévé nőheti ki magát

itthon

Hip-Hop: A Blood Brothers nyári slágere a netezők kedvencévé nőheti ki magát

Hip-Hop: A Blood Brothers nyári slágere a netezők kedvencévé nőheti ki magát

Ahogy azt a címben is említettük a Blood Brothers formáció új dala igazi nyári slágernek ígérkezik és hamar sok ezer ember kedvencévé válhat.

Nincs nyár nyári sláger nélkül, ezért a Blood Brothers új klippel jelentkezett!

Korábban már bővebben írtunk a testvérpárról, akik egy hip-hop csapatot alkottak, majd több ezer ember szívét elnyerték a dalaikkal.  (Korábbi cikkünk)

Az új dal, ami a“Mosoly” címet kapta egy igazi nyári slágernek ígérkező laza a instrumentált kapott, megfűszerezve azt egy csipetnyi latin-flowal  és őszinte sorokkal.

A klippel kapcsolatban kérdeztük a Blood Brothers frontemberét “Szelit”:

-“Igazából minden szempontból mérföldkő ez a clip a 🅱️🅱️ életében. Kihoztunk 3 nagyon jó dalt, 3 nagyon jó clippel és most szerettem volna váltani, a zenei stíluson és a képvilágon egyaránt. Hála istennek szinte mindenben egyetértünk az öcskössel, bízik bennem minden szempontból, így elég szabad kezem van a dolgok eldöntésében. A dalt nagyon stílusban nem tudom belőni, de semmiképp sem rap. A clipben annyi változást lehet észre venni, hogy nem ketten bohóckodunk a kamera előtt, hanem szerepel benne pár barátunk is, akiknek innen is köszönöm/köszönjük, hogy gondolkodás nélkül vállalták a forgatást. Örülök annak hogy a friss24 szerkesztői nyári slágerként gondol erre a dalra, szerintem nem ez a dalunk a nyári sláger, na de a szerkesztők még nem hallották a júliusban megjelenő dalunkat én meg már igen! 😁🤘 Hozunk Pop-ot, Trap-et még idén, hogy a hallgatóság számára változatos legyen a felhozatal és mert ki akarjuk próbálni magunkat több stílusban is. Legyetek résen! Blood Brothers az utolsó csepp vérig! ✌️

Az alábbi linken megtekintheti a fiúk új klippes dalát:

 

A srácokat érdemes Instán is követni, hogy soha ne mradj le a legfrissebb cuccokról!
@Szeliofficial  –  @Tocsinator

Comments

comments

Szólj hozzá!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

To Top

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…