Connect with us

Megjelent a Sweetland új videóklipje

sztárok

Megjelent a Sweetland új videóklipje

Megjelent a Sweetland új videóklipje

Megjelent a Sweetland új videóklipje, ennek kapcsán beszélgettünk a formáció tagjaival.

Előző videótokat már közel 70.000-en tekintették a YouTube-on, én mégis keveset tudok rólatok. Mesélnétek egy kicsit magatokról és arról, hogy hogyan alakult maga a Sweetland?

Szendrey Boldizsár MC B.  vagyok 24 éves Szombathelyről.
10 éve foglalkozom rap szövegírással és egy kisebb kihagyás után 2 éve újra elkezdtem zenéket gyártani ez lett a MC B.-Nézz fel! Kb ekkor ismertem meg az interneten a DBS-t (Horváth László) akivel úgy döntöttünk,hogy keszítünk egy közös számot,aminek a Tiszta szív lett a címe, amit a Matúz Ádámmal forgattunk le Budapesten.
Ezután újabb szóló számokba fogtunk bele de már beszélgettünk róla, hogy jó lenne közösen folytatni (MC B. – Rég láttalak)
Ekkor elkeszítettük az Egy Életen Át c. számot, amit szintén a Matúz forgatott le nekünk. Kaptunk fellépési lehetőségeket Budapesten egy privát villában egy jótékonysági rendezvényen ahol a Lil G x Nemazalánnyal is megismerkedtünk és fellépet még Young G és az AK26, egy héttel korábban pedig Essemmel volt fellépésünk, amin elég sok ember előtt megmutathattuk magunkat. Közben megcsináltuk a Néha c. számot amit az underground rap világból jól ismert Day forgatott le nekünk. Ennek volt az eddigi legmagasabb nézettsége. Megismertük eközben BJ-t és felutaztunk hozzá Budapestre felvenni az új számunkat a Kúrólájkot aminek aztán mégnagyobb nézettsége lett 68.000 kb. és most megint kijött az új számunk a TeráPia amit pár Dj el is kért már átdolgozni.

Rendben, Boldizsár történetét ismerjük, de mi a helyzet a formáció másik tagjával, Lacival?

Én 12 éves koromtól foglalkozom zenével, akkor kezdtem dobolni. 15 évesen alakult meg az első rockzenekarom RadioWaves néven. 2 év működés után az megszünt és további 3 zenekarban játszottam egyidőben, az egyikben gitáros/énekesként. 22 éves koromban álltam meg a rockzenével. Munkahelyet váltottam, ott egy munkatársam rap zenével foglalkozott kezdő szinten, mutattam neki milyen szövegeket írok és az Ő unszolására készült el az első rap zeném “Ébredés” címmel. Aztán megtaláltam Matuzt, Shawn szöveges videói által és felkerestem, hogy csinálna-e nekem is. Azóta leforgattam vele több, mint 10 szóló klipet.

Térjünk rá magára a Sweetlandre.

Unokatestvérem szerepelt Boldizsár “Nézz fel” c. dalának klipjében, megmutatta és mondta, hogy Boldizsárnak is mutatta már a zenémet, tetszik neki és szerinte jó ötlet lenne összeállni, így készült el az első közös dal, a korábban már említett “Tiszta szív” címmel, amit ugyancsak Matuz forgatott. Aztán beszéltünk róla, hogy kellene egy csapatnév ennek a dolognak, mert mint emberileg, úgy zeneileg is megtaláltuk a közös hangot. Így lett a Sweetland!

Comments

comments

Continue Reading
Szólj hozzá!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

To Top

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…