Connect with us

Pásztor Anna lazulós fényképén felháborodtak az emberek! Az énekesnő reagált!

sztárok

Pásztor Anna lazulós fényképén felháborodtak az emberek! Az énekesnő reagált!

Múlt héten az énekesnő és bandája, az Anna and the Barbies  által létrehozott Woodstock az Ugaron elnevezésű minifesztiválon szórakoztak. Anna a gyermekeit is elvitte magával és barátnője Tóth Vera is velük tartott. Utóbbi egy olyan képet posztolt ki Annáról, amely megbotránkoztatta az internet népét!

A képen Anna egy medencében hűsöl egy matracon, ölében a másfél éves kislányéval és kezében egy koktélt szorongat. Főleg édesanyáknak verte ki a biztosítékot a fotó, rengeteg komment érkezett.

Forrás: Instagram/Verajuska

Pásztor Anna így reagált a Bors magazinban az őt ért támadásokra: A gyerekek a világra kíváncsiak, egy fesztiválon meg a világ van felzanzásítva és felturbósítva, az anyáknak meg szükségük van a kikapcsolódásra. Egyedül van mindenki egy 21. századi magányos tömlöcben, hogy oldja meg egyedül azokat a dolgokat, amik alapvetően több embert igényelnek, és a nőknek mostanában azért más feladatuk is van… szerintem meg kell menteni a világot. Nem karddal meg óriási bizniszekkel meg nem átvéve a férfiak feladatát, a világnak most már ölelésre van szüksége, és ezt a nők tudják adni. Tehát főzz, moss, takaríts, nevelj gyereket meg mentsd meg egy kicsit a világot, és menj el melózni, ez bárkit kicsinál” 

Az énekesnő elmondta azt is, hogy néha ő is besokall az anyai teendőktől, az elvárásoktól és olyankor úgy érzi kell egy kis kikapcsolódás. Ilyenkor egy barátnőjére gondjaira bízza gyermekét.  „Ha egy anya rottyon van, mínuszban van, akkor az adás körforgása megáll. Amikor érzem, hogy koppanásig elfogyott minden, akkor igenis azt mondom, hogy ácsi, és befröccsözöm a haverokkal.” 

 

 

 

Forrás: NLCafé
Kiemelt kép: 24.hu

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

comments

Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Szólj hozzá!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

To Top

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…