Connect with us

Felejtse el a sztereotípiákat a kínai gyártókkal szemben! A Xiaomi már valódi csúcsmobil.

Tech

Felejtse el a sztereotípiákat a kínai gyártókkal szemben! A Xiaomi már valódi csúcsmobil.

Felejtse el a sztereotípiákat a kínai gyártókkal szemben! A Xiaomi már valódi csúcsmobil.

Miközben az iPhone X nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket és gyakorlatilag az Apple megtorpanását hozta, addig a Samsung sem tud igazán nagyot kreálni a piacon. Olybár tűnhet, mintha a klasszikus csúcsmobilok már nem igazán tudnákk tartani a korábban hozott eredményeket.

A vásárlók egyre inkább nyitnak viszont a – szintén csúcsminőséget gyártó – kínai Xiaomi gyártó felé, különösen, ha félre tudják tenni előítéleteiket a kínai gyártó név hallatán és valóban fontos az ár-érték arány.

A Xiaomi eredményeit jól prezentálja, hogy már 2017-ben 100 milliárd dollárra becsülték a cég értékét. 

Az ország 3 legnépszerűbb webshopjából rendeltünk különböző modelleket, hogy megvizsgáljuk városi legendáról van szó, vagy a Xiaomi valóban olyan jó, ahogy azt nemzetközileg is egyre inkább hangoztatják a szakértők.

A Premium-Mobil.hu-tól rendeltük az első készüléket, egy Xiaomi Redmi 5A személyében, mely egy alap modellnek felel meg.

A Redmi 5A árban verhetetlen, fürge és hibamentes készüléknek bizonyult, mely minden elvárásunknak teljesen megfelelt.

 

A cikk írásakor a Redmi 5A 32.900 dorint körül már beszerezhető volt Prémium-Mobilnál

 

A következő készülék már egy középkategóriás Xiaomi MI http://www.puremobile.huA1 amit a PureMobile.hu-tól szereztünk be.

Az MI A1 teljesen hozta azt, amit korábban olvastunk róla, nevezetesen azt, hogy a legjobb mobil a piacon 70.000 Ft alatt.

 

A Xiaomi MI A1 cikkünk írásakor 66.800 Ft-ért volt rendelhető a PureMobile.hu oldalán

Legvégül a Xiaomi csúcskategóriás mobilját is kipróbáltuk, a Xiaomi MI Mix 2 valódi profi játékos, amit a MobilCorner.hu webshopjából szereztünk be.

Forrás: PhoneArena

Egy művészi, kiforrott darabról van szó, amit már akkor megtapasztal a vásárló, mikor a kezébe veszi ezt a remekművet. Az MI Mix 2 több napi próbálgatása után sem éreztünk semmilyen hiányt egy iPhone-hoz vagy egy Samsung készülékhez képest, viszont a pénztárcánban jóval több maradhat, a Xiaomi csúcsmobilja ugyanis cikkünk írásának pillanatában már kb. fele annyiba kerül, mint a vetélytársak egyike. Szóval bátran kijelenthetjük: felesleges tovább idegenkedni a kínai gyártókkal szemben, a Xiaomi már egy valódi csúcsmobil gyártó.

 

 

Comments

comments

Szólj hozzá!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

To Top

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…