Connect with us

Hip-hop: Rendkívül érdekes témával jelentkezett a Night Might

itthon

Hip-hop: Rendkívül érdekes témával jelentkezett a Night Might

Hip-hop: Rendkívül érdekes témával jelentkezett a Night Might

Messenger. Ez a címe a Night Might nevű rap-formáció legújabb slágerének.

A cím beszédes, Beatmore és Pecsiibeatz mesterien érzett rá a legfrissebb piaci igényeknek megfelelő témaválasztásnak.

“A srácok új dalukban a messenger témakörön keresztül tulajdonképpen egy lányról, a féltékenységről és messengerben történt turkálásból fakadó problémákról rappelnek.

Érdekes ahogy ebbe a témába beleszőnek egy mély szerelmi vallomást is, és bevallják hogy menniük kell az éjszakában mert hajtja a vérük, de mégis szeretik a lányt és nem kell senki más csak Ő.

A lány mellett a zenélés a másik nagy szerelmük. Könnyed jó kis dal lett!” -írja a Rap.hu a rapduó szerzeményéről.

Kétségtelen, hogy minden lehetőség adott a srácok számára, bár kétségtelen, hogy a túltelített piacon a tehetség mellett egy csipetnyi szerencsére is szükség van ahhoz, hogy egy sláger berobbanjon a YouTube-on. Viszont a srácokat sem kell félteni, nem ma kezdték.

Bóka László (Beatmore)

Beatmore – Bóka László (23) rap és ének rutinnal is rendelkezik, hiszen 2013 óta folyamatos a zenei jelenléte. A kecskédi srác sokoldalúságáról tanúskodik az is, hogy a zenélés mellett a grafikai munkálatokban is otthon van, mint pl. a logó és lemezborító tervezés, de lyrics videókat készít a klip utómunkákról nem is beszélve. Valódi multitálentum.

Pecsii – Genoff Patrik

Pecsii – Genoff Patrik bár szintén otthonosan mozog a rapben mégis elsősorban producerként definiálja magát és csak másodsorban rapperként. Tény, hogy Patrik művészien bánik az FL Studióval, ami meglepő ha figyelembe vesszük, hogy 2010 óta több produceri platformon is bizonyította rátermettségét a zenei alapok készítéséhez, de rapperként sem kell szégyenkeznie. Beatmoreal közös házi stúdiójukban pedig minden rendelkezésükre áll, ami egy slágergyár üzemeltetéséhez nélkülözhetetlen. A srácok karrierje egyébként a Money Maker Records kiadó gondozásában indult útjára, hiszen az ország egyik legnevesebb istálójánál született meg maga a Night Might is, mint formáció.

 

 

Comments

comments

Szólj hozzá!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

To Top

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

    Processing files…